SMOOK

Dag beste bezoeker,

 

Welkom op mijn website.

 

Op deze site staan appartementen in Rome met waarheidsgetrouwe beschrijvingen en foto's. 

 

Voor deze huizen sta ik persoonlijk garant, àlle woningen heb ik zelf bezocht. Sinds 2005 woon ik privé in zuid-Italië, in het kustplaatsje Gaeta, tussen Rome en Napels. De regio's Toscane, Lazio, Umbria en Campania zijn mijn tweede thuis. 

 

Belangrijk zijn de realistische plus en minpunten in de beschrijvingen. Daarbij komen de vele reviews van andere huurders. Heeft u een probleem of advies nodig, dan ga ik daar zelf over. De activiteiten zijn inmiddels flink uitgebreid, dankzij de vele klanten kan ik de huurcapaciteit voordelig inkopen, waardoor ik een prijsgarantie kan aanbieden; mijn appartementen zijn nergens anders voordeliger te boeken.

 

Ik heb S.M.O.O.K. opgericht in 2005, toen woonachtig in Napels met uitzicht op de krater van de machtige Vesuvius. Vandaar ook, met een beetje fantasie, onze naam: rook-smoke-smook-S.M.O.O.K. In die tijd was ik met vanalles bezig, behalve veel huizen verhuren. Ik schreef voor Nederlandse kranten, de Nieuwe Revu en publiceerde uiteindelijk een boekje (La Nostra Unica Fede) over mijn avonturen met de Napolitaanse supporters in de Italiaanse voetbalstadions. Daarna in 2007 werd mijn Napolitaanse zoontje Yann geboren, gevolgd door dochterlief Irene in 2011.

 

Ik ben vrijblijvend te spreken via de chatfunctie linksonder in het scherm, via email of via telefoon. Vraag gewoon eens advies. Via Twitter bericht ik op persoonlijke titel over Italië.

 

Saluti,

 

Chris Lenders

 

Garantie
Per 13 juli 2011 is de onderneming S.M.O.O.K. ingeschreven als lid van de Stichting Garantiefond Reisgelden (S.G.R.). Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.


De garantieregeling is te raadplegen op de website van het SGR: www.sgr.nl.